ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ


 

Πρωτοποριακό Προϊόν

Είναι υλικό με μεγάλη αντοχή και ιδιαίτερη αισθητική και αποτελεί την πιο σύγχρονη πρόταση στο χώρο του Design.

Design

Μπορεί να πάρει οποιοδήποτε σχήμα χωρίς ορατούς αρμούς και ενώσεις, προσφέροντας απόλυτη αίσθηση ελευθερίας και έκφρασης στο σχεδιασμό.

Αντιβακτηριδιακό

Η παντελής έλλειψη πόρων στην επιφάνεια του διασφαλίζει άριστη υγιεινή και αντιβακτηριακή προστασία και έτσι δεν επιτρέπει σε βρωμιά και υπολείμματα τροφίμων να εισχωρήσουν και να δημιουργήσουν εστίες ανάπτυξης βακτηριδίων.

Πολλές Εφαρμογές

Αυτό το καθιστά ιδανική λύση για εφαρμογή σε κουζίνες, μπάνια και επαγγελματικούς χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος και είναι πιστοποιημένο από τον Διεθνή Ανεξάρτητο Οργανισμό NSF για τη χρήση του σε μέρη όπου παρασκευάζονται τρόφιμα.

Εύκολο Καθάρισμα

Το υλικό καθαρίζεται εύκολα, δεν επηρεάζεται από την UV ακτινοβολία και διατηρεί τη λάμψη και το φινίρισμά του σε βάθος χρόνου.

Μεγάλη Γκάμα Χρωμάτων

Οι δεκάδες διαθέσιμοι χρωματικοί συνδυασμοί του υλικού, αναδεικνύουν την αισθητική σας πρόταση με τον καλύτερο τρόπο.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ


Corian Solid Surface


Το brand που έδωσε το όνομά του σε ολόκληρο τον κλάδο των ομογενών επιφανειών. Αδιαφιλονίκητος leader στην καινοτόμο παραγωγή ομογενών επιφανειών από το 1967. Με την παραγωγή της στο Buffalo των Ηνωμένων Πολιτειών και κέντρο διανομής Ευρώπης στις Βρυξέλλες, το Corian Solid Surface αποτελεί το αγαπημένο υλικό των αρχιτεκτόνων λόγω των άριστων ποιοτικών του χαρακτηριστικών και της εξαιρετικά ευρείας χρωματικής ποικιλίας του.
      

Franke Solid Surfaces


Με έδρα την Ελβετία και ίδρυση το 1911, αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στον κλάδο των υλικών και συσκευών προετοιμασίας φαγητού. Οι ομογενείς ακρυλικές της επιφάνειες αποτελούν μια εξαιρετικά αξιόπιστη λύση με υψηλά standards ποιότητας, πολλές χρωματικές επιλογές και 10ετή εγγύηση.

ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Corian DuPont


ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ FRANKE