ΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ

Τα κεραμικά κατασκευάζονται από ένα συγκεκριμένο είδος υλικού από πηλό. Ο πηλός ψήνεται συνήθως σε κλίβανο και φτάνει σε εξαιρετικά υψηλή θερμοκρασία (1280°C). Η επεξεργασία αυτή καθιστά το υλικό συμπαγές, ισχυρό και ανθεκτικό.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες ανάγκες σχεδιασμού (μοντέρνο, vintage, απομιμήσεις φυσικών πετρωμάτων, industrial, urban κλπ). Τα φινιρίσματα μπορούν να είναι γυαλιστερά ή mat, ενώ τα χρώματα και τα σχέδια ποικίλλουν, ανάλογα την εταιρία παραγωγής και τις τάσεις στον κόσμο του decor & design.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Όπως με τα περισσότερα υλικά που προορίζονται για επιφάνειες συχνής, καθημερινής χρήσης, το κεραμικό είναι σκληρό και αν η επεξεργασία, η τοποθέτηση και η φροντίδα του γίνουν σωστά, μπορεί να αντισταθεί αποτελεσματικά στη φθορά σε βάθος χρόνου.

ΧΡΗΣΕΙΣ

Χρησιμοποιείται ως υλικό επένδυσης σε πάγκους κουζίνας.
Με τη μορφή πλακιδίων στα δάπεδα οικίας, αλλά και σε πολλούς ακόμη χώρους με τη μορφή μεγάλων, ανθεκτικών επιφανειών το χώρο της κουζίνας και του μπάνιου, έπιπλα οικίας και επαγγελματικών χώρων.

Σήμερα, το υλικό έχει εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.
Παράγεται σε μεγάλες διαστάσεις με αποτέλεσμα λιγότερους αρμούς και την δυνατότητα bookmatch για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Επενδύσεις τοίχου


Πάγκοι κουζίνας και μπάνιου


Επένδυση ντους μπάνιου


Επενδύσεις οροφών


Δάπεδα


Έπιπλα μπαρ και μπουφέ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

LEVEL COLLECTION


Η Emilceramica, γνωστή παγκοσμίως για την άριστη παραγωγή κεραμικών επιφανειών, δημιούργησε την εντυπωσιακή σειρά Level, μια συλλογή από κεραμικές πλάκες μεγέθους 160×320, συνδυάζοντας την απόλυτη αισθητική εμφάνιση με υγιεινή, αντοχή και λειτουργικότητα. Ανακαλύψτε τη δυναμική των επιφανειών LEVEL σε διάφορες εφαρμογές όπως σε τοίχους, μπάνια και έπιπλα οικίας και επαγγελματικών χώρων.       

ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ LEVEL