Οι πάγκοι Corian είναι ένα σύγχρονο πρωτοποριακό προϊόν. Η σύνθεσή του αποτελείται από φυσικά μεταλλεύματα ακρυλικού πολυμερές και ακρυλικές ρητίνες και είναι τέτοια η φύση του που είναι ανθεκτικό για μια ζωή.

Προτείνονται οι πάγκοι Corian διότι χάρη στην τεχνολογία τους ενσωματώνουν μια σειρά χαρακτηριστικών που τους κάνουν την κορυφαία επιλογή για το χώρο της κουζίνας και γενικότερα για κάθε χώρο υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως:

Ιδιαίτερη αντοχή και ξεχωριστή αισθητική η οποία υποστηρίζεται από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

H επιφάνειά τους είναι χωρίς πόρους και έτσι δεν υπάρχει τρόπος να εισχωρήσουν υπολείμματα τροφών, βρώμα και να δημιουργηθούν έτσι εστίες μικροβίων.

Corian πάγκοι

Συνιστούμε πάγκους Corian κουζίνας διότι δεν επηρεάζονται από την ηλιακή ακτινοβολία με αποτέλεσμα να διατηρούν τη λάμψη τους και τη χρωματική τους ταυτότητα σε βάθος χρόνου ενώ επιπλέον καθαρίζονται και πολύ εύκολα.

Εάν δημιουργηθούν γρατζουνιές ή άλλες ζημιές στην επιφάνεια των πάγκων αυτές επισκευάζονται εύκολα.

Υπάρχει μεγάλη ευελιξία στην τεχνική επεξεργασία τους. Στη διάρκεια της κατασκευής μπορούμε να τους δώσουμε οποιοδήποτε σχήμα απαιτεί ο χώρος ή η σχεδίαση, ενώ οι ενώσεις που θα προκύψουν δε θα έχουν ορατούς αρμούς συμβάλλοντας έτσι στην αισθητική του τελικού αποτελέσματος.

Το προϊόν είναι πιστοποιημένο από τον Διεθνή Ανεξάρτητο Οργανισμό NSF για τη χρήση του σε μέρη όπου παρασκευάζονται τρόφιμα.